Over mij

De Draaggoeroe

Het gezicht achter De Draaggoeroe ben ik, Sacha Boere. In april 2018 moeder geworden van een prachtige dochter. Tijdens de zwangerschap wist ik al dat ik mijn dochter wilde gaan dragen. Ik vond het fijn om mijn baby zoveel mogelijk bij mij te hebben en haar de geborgenheid te geven waarvan ik dacht dat zij die nodig had. Na de bevalling bleek zij er hetzelfde over te denken. 

Draagdoeken vond ik ingewikkeld en daarom kocht ik een Tula Free To Grow. Makkelijk en kan lang mee! Na een aantal weken wilde ik het knopen toch eens gaan proberen en heb ik mijn eerste draagdoek aangeschaft. Elke dag werd ik een beetje enthousiaster over de draagdoek. Toen onze dochter 4 maanden oud was, gingen wij op vakantie naar Curaçao. Daar droegen wij onze dochter elke dag en is de passie ontstaan. 

Gecertificeerd draagconsulent

Ik ontdekte dat er meer mensen in mijn omgeving geïnteresseerd waren in het dragen. Maar, net als voor mij, waren de ingewikkelde knopen de reden om het niet te doen. Ik wilde graag helpen, maar realiseerde mij ook dat ik daar meer kennis voor nodig had. Toen ontdekte ik de opleiding tot draagconsulent. Ik heb de opleiding Draagconsulent-I in september 2018 afgerond aan het Instituut voor Hechting

IMG_20180923_111007_744