Draagconsulten

Er zijn verschillende manieren van het dragen van je baby. Misschien gaat er een nieuwe wereld voor je open en zie je door de bomen het bos niet meer. Dan ga ik samen met jou op zoek naar jouw voorkeur. Het kan ook zo zijn dat je precies weet wat je wilt, dan help ik jou om dat te bereiken. Of je hebt de behoefte om je kooptechniek te verbeteren. Ik heb de benodigde materialen voor het consult beschikbaar, maar het consult kan ook geven worden met het materiaal dat jij al hebt.

Kennismakingsconsult

Tijdens dit consult maak je kennis met de draagwereld. Ik laat je verschillende manieren van dragen en materialen zien, zodat jij kan ontdekken wat bij jou past. Het is mogelijk om dit consult te combineren met een draagconsult.

Kosten: €30 voor 60 minuten
I.c.m. standaard draagconsult: €60 voor 120 minuten

Zwangerschapsconsult

Als aanstaande ouder kun je al geïnteresseerd zijn in het dragen en wil je je alvast goed voorbereiden. Tijdens dit consult oefenen we het knopen met een draagpop. Zodra jouw baby geboren is, is het mogelijk om nog een keer samen te oefenen.

Kosten: €50 voor 90 minuten
Herhaling met baby: €20 voor 30 minuten

Standaard draagconsult

Tijdens een standaard draagconsult gaan we ons concentreren op één knoop met een rekbare of geweven doek. Of aan het werk met een draagzak. Eerst oefenen we met een draagpop, daarna met je kindje. Het is handig dat er een extra persoon aanwezig is om op je kindje te letten terwijl wij aan het knopen zijn.

Kosten: €50 voor 90 minuten
Draagzak: €30 voor 60 minuten

Duo draagconsult

Misschien wil je het draagconsult wel samen met je partner, vriend/vriendin of toekomstige opa/oma volgen. Tijdens het duo draagconsult zul je samen met diegene dezelfde knoop leren. 

Kosten: €60 voor 120 minuten

Opfrisconsult

Bij een opfrisconsult heb je al draagervaring, maar wil je je knooptechniek verbeteren. We kijken samen kritisch naar jouw manier van knopen en bespreken hoe we dit kunnen perfectioneren.

Kosten: €30 voor 60 minuten

Babyshowerconsult

Bezig met het organiseren van een babyshower? Verras de toekomstige mama met een babyshowerconsult! Het is een kennismakingsconsult voor de hele groep. Na afloop krijgt de toekomstige mama een kortingsbon voor een standaard draagconsult.

Kosten: €50 voor 90 minuten

Geef een consult cadeau

Een draagconsult is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen. Een origineel kraamcadeau voor kersverse ouders of erg handig voor de oppas. Neem contact op voor een cadeaubon!

Wil je een consult, maar sluit het niet aan op de consulten hierboven? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Consulten worden bij jou thuis gegeven. Dat is een veilige omgeving voor jou en jouw kindje. Ik geef de consulten graag in een rookvrije ruimte. Voor consulten verder dan 10km van Beverwijk vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.